My kids and I på bio med Lotta och Mille

Dessa fina glasögon kom från bion : Det regnar köttbullar som i såg med 3D. Jag vart faktiskt lite vimsig i huvudet och Daniella ville inte ha glasögonen på sig. Åkte sen till Skärholmen så kidsen fick kolla runt på lite kläder =) träffade även Lindah och hennes klan där ;0) Trevlig dag om man kunde bortse från "vissa" små saker...


bio

imorron blir det bio med mina små damer sen till skärholmen och strosa lite =)
mysigt mysigt!!

Kärlek


Hårfärg

NYHETER-24s08-hair-75_438Idag kommer Jennie hem med hårfärg till mig från jobbet, ska börja att färga det ljusare. Lite i taget =) Weeii spännande

Lika som bär...

undrar bara när den fina Indiska sidan ska synas hos Lionell. Jag hoppas att Samir pratar Indiska med honom iallafall =)
Snart e det han namn fest undrar vad man ska köpa?? Lindah...förslag..
Ni kommer alltid vara mina små kottar hur livets vändningar än blir, kom ihåg det Lindah och Robin <3

Mer snö!! Go f__k yourself

SNÖ, SNö, Snö, snö, fan jag blir galen snart!!! Plus att man e förkyld oxå gör ju inte saken bättre =( och varför har jag inte tagit mitt Jävla körkort, det skulle lätta en hel del....loser!! Aja, få se vad man hittar på idag då, kryper från soffan till sängen, från sängen till datan och datan till köket och sen tebax igen..ruttnar..

Förkyld

Grr, jag som kommit igång med träningen...
Det är bara att trycka i sig alvedon och vitlök =)
Tycker faktiskt lite synd om mig själv =P

Kraaaam

Cooolingar!!!

Best friends ever<3

olivia

Carro med sin sötis Olivia =)
bilden är sne =s

oima

 Ska iväg med  jennie och simma lite och sen en skön bastu som mjukar upp mina muskler, har så jäkla ont i armarna....(har tom svårt att torka mig efter ett toa besök)  Ha ha ha!!

See ya soon <3

jag var bara tvungen att kopiera den här från en annan blogg

11 enkla steg till en fantasisk fysik

1. Fokusera på styrka.

Styrka är lika med större muskler. Större muskler förbränner mer kalorier vilket medför att du kan äta mer och ändå bibehålla god form. Fokusera alltid på styrka oavsett vad ditt mål är. Ja, det gäller även dig som vill bli smalare. Du kommer inte att få “bodybuilder-muskler” som tjej (eller kille) om du inte satsar stenhårt i många år med rätt kost och gener. Börja lätt och öka sedan vikterna systematiskt. Första året som tränande märker man stora ökningar eftersom nervsystemet anpassar sig, när man har blivit lite mer tränad så bör man kunna öka 15-20kg i övningarna per år.

Du bör alltså kunna lyfta mer idag än vad du kunde för ett år sedan.

2. Använd fria vikter

Fria vikter är det mest överlägsna sättet att träna samt bygger funktionell styrka till skillnad från maskiner. När du tränar med fria vikter använder du dig av ett naturligt rörelsemoment och tvingas stabilisera vikten vilket har flera fördelar. Maskinanvändande är mer benäget att orsaka skador än fria vikter när man kommer upp i större vikter då de leder till en onaturlig rörelse som tvingar kroppen att arbeta i vinklar som inte är gynnsamma.

3. Gör basövningar

Ditt träningsschema skall i huvudsak bestå av basövningar. Dessa flerledsövningar aktiverar fler muskler och stressar hårdare dem till att växa sig starkare. Exempel : knäböj, marklyft, bänkpress, chins / dips, militärpress osv. Basövningar är garanterat de övningarna som är jobbigast men det är det som ger resultat. En vis kille som alltid var med de snyggaste tjejerna på de hetaste klubbarna sa en gång till en person som stod i ett hörn på en klubb: “This is a happy place. If you are here to be boring you should just go the fuck home.” Samma sak gäller givetvis för gymmet. Du är där för att träna. Om du inte avser träna kan du lika gärna gå hem eftersom du inte gör någon nytta.

4. Använd godkänd teknik

Lär dig hur man lyfter en vikt korrekt. Detta både minskar risken för skada och leder till bättre resultat. Det är OK att köra med så kallad “halvslapp” form då detta medför att du överbelastar muskeln mer och minskar skaderisken, istället för att öka den som du gör med onaturligt strikt form. För strikt form gör dig även svagare.

5. Experimentera

Allas kroppar är olika. Det vissa får bra resultat av fungerar dåligt för andra. Lär känna din kropp och se hur den reagerar på din träning. Blir du starkare / mer uthållig? Då gör du rätt. Blir du inte det så är det dags att byta strategi. Kom dock ihåg att ge varje strategi tillräckligt med tid. Om du konstant byter schema hela tiden kommer det att bli pannkaka av allt.

6. Ät mat

Ät ordentligt oavsett om du ska upp eller ner i vikt. Om du ska går ner i vikt kan du inte strunta i att äta och ska du gå upp i vikt så kan du inte heller äta vad du vill. Det är viktigt att kvaliteten kommer framför kvantiteten oavsett mål och syfte. Ät regelbundet, låt den största delen av det du äter komma från protein (upp till 2-3 gram protein /kg kroppsvikt är bra). Kolhydraterna ska du äta i den mån de behövs för energi. Bästa tider för kolhydrater är framförallt vid frukosten, innan träning och de tre timmarna efter Om du har svårt att äta tillräckligt med protein Rekommenderar jag följande produkter: VP2 Whey IsolateAdvanced Performance Whey och Muscle XGF

7. Träna för att du själv vill det

Ingen annan kan göra en förändring i ditt liv utan det är enbart du som är ansvarig. Du har inget att bevisa för någon utom dig själv så lev livet och gör det som du vill göra. Träna inte för att någon annan vill det utan bestäm dig för om det är något du vill göra. Således, vill du inte träna gör det inte. Faktiskt.

8. Öva din uthållighet

Det finns vinnare och så finns det förlorare. Du vill tillhöra den första kategorin. Enda egentliga skillnaden är att en vinnare aldrig ger upp utan fortsätter kämpa. Allt i livet kräver ett visst mått av uthållighet och om det är något du skall öva på så är det detta. Satsa på det långa loppet, livet är långt och enbart du dömer dig själv. Små förbättringar blir till slut ett fantastiskt resultat. Enligt historien tog det Leonard da Vinci sju år att måla Mona Lisa.

9. Överanalysera inte

Det är på den här punkten extremt många ambitiösa fallerar. Det bästa sättet är ofta det enklaste sättet. Håll dig till det som bevisligen fungerar och tänk inte för mycket. Gör bara.

Det är okej att äta snabbmat ibland och alla har dåliga dagar när inget händer på gymmet. Detta är naturligt och inget du skall oroa dig för. Tränar du ordentligt och sköter kosten 90% av tiden kommer du att få de resultat du vill ha.

10. Var inte rädd

Du kommer vara rädd första gången på gymmet. Det kanske känns onaturligt och farligt. Det är extremt viktigt att du lär dig hantera dessa känslor och gör något positivt av dem istället. Sträva hela tiden till att förbättra dig själv även om det känns svårt. Att bli bättre stärker självförtroendet. Alla som tittar på dig har förmodligen själv varit nybörjare och tänker kanske tillbaka till den tiden.

11. Tro på dig själv

Du är inte unik på det sättet att du är misslyckad. Om andra kan så kan du. Kopiera det som andra som har lyckats har gjort. Sätt mål och sikta högt och övertyga dig själv att du klarar av det här. Tex. Tror du den här mannen bryr sig om att han inte kan sjunga? You go Dolph!


Miltons kalas =)


Såå gulligt, Daniella fick sitta brevid Milton när han skulle blåsa ljusen. hoppas att dom håller ihop i älder dar ;0) Annars TVINGAR jag  dom ...hi hi

kärleksmums...


Nicole och Daniella fick baka idag =)
Lite mysigt sådär på alla stjärtens dag =P

Hjärtans dag

Imiss U!!
Önskar att du va hemma med oss <3

IdioT!!

Varför slår vissa människor sin fantastiska djur?????
Dessa undrebara varelser som e så vackra!!
Har flertal gånger hört hur en viss "man" eller vi säger en hobbit slår sin hund!
Fy fan vilket äckel....hatar såna...
Det ska nog göras något åt saken ska ni se, helvete vad sne jag blir....


jobba idag!!

känner mig sjuk =(
söta Jennie tar barnen idag trots att hennes kids är dunder förkylda =S
ingen träning alls dom 2 sista veckorna..blää för det!
vill så gärna komma igång igen, går verkligen upp och ner.
hittade en blogg som man kan få lite tips ifrån ang träning =)
www.fitnessguru.se har dock inte kollat allt men det verkar helt ok!!!

ska man ta itur med att ringa några samtal idag då? ursh för det, hatar att ringa så telefonist blir jag inte när jag blir "stor" iallafall ha ha!!

läste en bok för Daniella igår kväll och det stod "vad vill du bli när du blir stor"
då svarade daniella - Jag vill bli storesyster!
Ojdå sa jag, ha ha ha!!Åh

Äntligen <3<3<3


So fuck you!!

There are so many people out there who will tell you that you can't. what you've got to do is turn around and say "watch me" ;-)

.

Giving up doesn´t always mean you are weak, somtimes it means that
you are strong enough to let go....


RSS 2.0